Емануела счупи пръста на Джина Стоева

 

Шеговирият сюжет се разиграва за "Кой видял – видял"

 

 

Бинтовани пръсти и хвърляне на брачни халки  - това са само малка част от колоритните сцени, на които станаха свидетели почиващите в Слънчев бряг. Плажуващите на Южното ни черноморие наблюдаваха с небивал интерес разигралия се пред очите им сериал с шеговит сюжет. Главните роли в него бяха поверени на Емануела и Джина Стоева.

 

 

Не става въпрос за мащабна холивудска продукция, въпреки че двете звезди на "Ара мюзик” показват завидна актьорска игра, а за най-новото им видео "Кой видял – видял".

 

 

 

 

"Режисорският екип на Front Line Cinema даде идеята да разиграем хумористична сценка ала латиноамериканска сага, но правена в България. С Еми тъкмо паркираме колата пред едно яхтено пристанище, когато виждаме покрай нас да минава страхотен мъж" – разказва Джина Стоева.

 

 

"Толкова е готин, че замисляме план как да го оплетем в мрежите си. Обаче се натъкваме на проблем – Джина има халка на пръста, която трябва да се скрие и аз се заемам с тази задача" – разбулва пъкления план Емануела.

 

 

Мачото, заради когото двете певици замалко да се хванат за косите, е стар приятел на изпълнителката на "Писано ни е", който с удоволствие приел две изключително сексапилни и популярни жени да спорят за сърцето му.

 

 

 

 

Освен, че ни пренасят в меката на латиносериалите,  Емануела и Джина Стоева са помислили и за мъжката аудитория. В "Кой видял - видял"  звездите на „Ара мюзик”  влизат в и образа на красиви амазонки, облечени в оскъдни бански костюми, които подчертават още повече завидните им женски форми.

 

 

 

 

Чети и: Емилия засне видеото на "Ако си звезда"

 

 

Инициативата за общия проект дошла от Емануела, която от дълго време обмисляла женски дует. "Нямаше как да не я поканя Джина. С нея вече официално сме съседки. Майсторите на апартамента ми постоянно я тормозят и реших малко да я умилостивя" – споделя с присъщото си чувство за хумор Емануела, която разказва, че се възхищава на професионализма на дуетната си половинка.

 

 

В "Кой видял – видял", дело на текстописеца Росен Димитров и композитора Мартин Биолчев, двете певици заявяват на всеослушание, че ще продължават да бъдат себе си и именно това е съветът им към всички: "Кой видял – видял, много важно. Кой разбрал – разбрал, да приказва".

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика