Chambao пуснаха нова версия на "Аhi estas tu"

 

Песента е пилотен сингъл от предстоящия юбилеен албум на групата

 

 

Днес е радио премиерата на новата версия на популярния хит на Chambao от 2004-та година "Ahi Estas Tu" със специалното участие на Nneka.

 

 

Това е една от най-емблематичните песни на Chambao, а новата версия дава различено измерение на тази класика, в която се включва германската (от нигерийски произход) хип-хоп, соул и фънк певица и композитор – Nneka. Продуценти на песента, както и на целия албум, са Carlos Raya и Bob Benozzo с помощта на Ale Acosta. Чуйте песента в линка:

 

 

 

 

"Ahí estás tú" feat. Nneka е пилотен сингъл от предстоящата юбилейна колекция, която ще съдържа нови версии и интерпретации на всички класически хитове на групата като Pokito a Poko, Ulere, Playas de Barbate, Papeles Mojados и други с участието на различни гости от световната музикална сцена.

 

 

През 2013-та се навършват 10 години от дебюта на Чамбао, декада, в която групата от Малага създаде и разви своя уникален музикален стил - винаги иновативна, рушяща бариери и клишета, за да се превърне в един от най-успешните музикални експорти на Испания.

 

 

Чети и: Lady Gaga обяви новия си сингъл

 

 

Новият албум на Ла Мари и компания  излиза на 24 септември в чест на 10-годишния юбилей. Албумът ще бъде издаден у нас в деня на световната премиера от  Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика