Deep Zone възраждат златни БГ песни

 

Вечните песни получават нов "прочит"

 

 

Deep Zone стартират проект, който има за цел да представи някои от най-емблематичните български песни с ново съвременно звучене. Всички парчета са преизпяти от певицата на групата – Надя, като в някои от новите версии участват и оригиналните изпълнители на съответната песен. Обединяващата част е модерния клубен звук, който се превърна в запазена марка на Deep Zone.

 

 

Повечето избрани тракове са с бавно темпо или балади, така че в новите си танцувални варианти за първи път ще влязат в клубове, дискотеки и радиостанции. Чуйте първите песни от проекта в линковете:

 

 

Deep Zone feat. Avenue – "Бягство":

 

 

Deep Zone feat. БТР – "Спасение"

 

 

"След многократно проведени тестове по време на наши участия, в които изпълнявахме на живо пред многобройна публика новите версии, видяхме с очите си как те предизвикват истински фурор. Този проект обединява няколко поколения българи и безспорно е безценно културно наследство с доказана през годините висока стойност”. споделя Дидо.

 

 

Чети и: Дебют: Тодор Георгиев - 1:0 за Моа

 

 

Всички завършени нови версии, както и всички авторски хитове на групата ще бъдат представени в зрелищно парти на 5-ти август в Слънчев Бряг – клуб Bedroom Beach. По време на шоуто ще бъде изпълнена и най-новата песен на Deep Zone - „Няма НЕ”, която се очаква да излезе с видеоклип през септември.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика