"Пайнер" и Малина с нов танцов проект

Музикална компания "Пайнер" и Малина стартират тази есен нов проект за набиране на професионален балет. Фолк-фурията отдавна е доказала способностите си в танците, още повече, че артистичната ѝ кариера започва с танци преди повече от 15 години. Паметни остават спектаклите на Малина по време на летните турнета на телевизия "Планета" през годините.

 

 

Почти няма видеоклип на изпълнителката, в който тя да не демонстрира оригиналност в танците или сложни акробатични номера. При избора на танцьорите Малина е намерила верен помощник в лицето на Виолета Киранова, хореограф и на балет "Магия". Двете си поставят амбициозната задача да открият в цялата страна най-добрите, най-пластичните и музикални момичета и момчета.

 

 

Името на новата танцова формация ще бъде "VIP Dance", а бъдещият балет ще гледаме не само в клиповете на Малина. Първият кастинг ще бъде на 7 септември в Русе, а следващите градове са Варна и Стара Загора – на 8 и 9 септември. В столицата подборът на бъдещите VIP-танцьори ще бъде на 10 септември в един от нощните клубове, в Студентски град.

 

 

Ето и график за кастингите, които ще започват с начален час 12:00

 

 

7 Септември - град Русе - Folk Club Opium

 

8 Септември - град Варна - Xtravaganzza disco club

 

9 Септември - град Стара Загора - Secrets club

 

10 Септември - град София - дискотека Mega Dance

 

 

Кандидатите за участници в танцовата формация  "VIP Dance" трябва да са на възраст от 18 до 30 години.

 

 

Информация на planeta.tv

 

 

Чети и: Анелия и Преслава заснеха клип на "Няма да съм друга"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика