Видео: Sean Paul - Other Side Of Love

 

Първият сингъл от неозагалвения още албум на звездата вече има килип

 

 

Sean Paul пусна искреното видео към сингъла "Other Side Of Love", в което се засяга темата, колко е важно доверието в една връзка и как ревността може да причини сериозни проблеми. Режисираният от Jon J клип показва ситуация, в която приятелката на Sean Paul започва да изпитва съмнения във верността му след като, разглеждайки телефона му, попада на смс от непозната жена. Впоследствие се разбира, че ревността на жената, която обича е била напълно безпочвена и ненужна. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

"Other Side Of Love" е първото парче от предстоящия да излезе по-късно през тази година очакван с нетърпение шести, все още неозаглавен, албум на ямайската звезда. То е продуцирано от Benny Blanco и ни дава възможност да усетим вкуса на малка част от новия запис, който ще включва някои изненадващи колаборации.

 

 

Сингълът се явява и следващата стъпка на Sean Paul към пълната поп доминация и е част от албум, който ще се присъедини към вълната от класически записи, включваща мултиплатинения, носител на награда Grammy, "Dutty Rock", платинения "The Trinity", както и супер успешните "Stage One", "Imperial Blaze" и "Tomahawk Technique".

 

 

Чети и: Премиера: John Legend - Made To Love

 

 

Новият албум на Sean Paul ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика