James Blunt пусна нов сингъл

 

"Bonfire Heart" е включен в албума "Moon Landing"

 

 

James Blunt се завръща с чисто новото си парче "Bonfire Heart". Песента е първи сингъл от неговия четвърти студиен албум "Moon Landing", който ще бъде издаден на 21 октомври през Atlantic Records.

 

 

“Bonfire Heart” е написана от James, съвместно с Ryan Tedder (Adele, Beyonce, Maroon 5), който освен това е и продуцент на парчето.
Останалата част от албума е продуцирана от Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters), който работи преди това с James по неговия дебютен и с мултиплатинени продажби албум "Back To Bedlam", с допълнителна продукция от Martin Terefe (KT Tunstall, Martha Wainwright, Jason Mraz).

 

 

 

 

След дебютирането му на сцената през 2004 година, James може да се похвали с четири номер 1 сингъла и със спечелени безброй награди, включително две BRIT, две Ivor Novello, 5 номинации за Grammy и множество отличия от MTV. Той продава близо 17 милиона албума и 20 милиона сингъла по цял свят.

 

 

Чети и: Видео: Sean Paul - Other Side Of Love

 

 

Албумът “Moon Landing” на James Blunt ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика