Премиера: Кралос - Нека да позная

 

Вторият видеоклип на звездата е вече онлайн и по ТВ Планета

 

 

Едно от най-новите попълнения в "Пайнер" – Карлос, е готов с най-новия си проект. Песента е дело на нов за бранша композитор – Станислав Велчев, а текстът е на Мариета Ангелова. По аранжимента работи и Митко Петров.

 

 

 

 

"Изпратиха ми няколко демо трака на Станислав Велчев, като в това парче видях потенциал и реших да го взема, за да го запиша по-натам във времето, а сега да снимам друга песен. Но г-н Димитров ме посъветва да помисля, защото това е по-подходящата песен за края на лятото според него, а другата да остане за есента. И аз реших да го послушам!", коментира Карлос пред Планета ТВ.

 

 

Чети и: "Пайнер" и Малина с нов танцов проект

 

 

Така изпълнителят се свързал с поетесата Мариета Ангелова, която написала достатъчно закачлив текст, но и същевременно смислен, доколкото е възможно за такъв тип песен. Митко Петров пък направил довършителните работи по аранжимента и резултатът вече е налице. Видеоклипът е дело на Николай Скерлев, с който изпълнителят работи за втори път. Във видеото участват момичетата от балет "Магия" и още няколко красавици.

 

 

Информация на Planeta.tv

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика