Рут подарява новата си песен "Виждам те"

 

Парчето може да бъде свалено свободно в следващите седем дни

 

 

Рут Колева реши да подари новата си песен на български език - "Виждам те" - на всеки, който иска да я има в музикалната си колекция. От вчера в рамките на седем дни, парчето може да бъде свалено съвсем свободно и безплатно от профила на певицата в Soundcloud и на официалния ѝ сайт ruthkoleva.com .

 

 

"Виждам те" има много дълга история, която започва още през 2010 година. Идеята за песента се появява, докато Рут работи по първия си албум. Първоначално текстът е на английски, а посланието е много подобно до това в парчето днес. В последствие аранжиментът и текстът претърпяват няколко метаморфози, докато се стигне до финалния вариант, в който лириката е дело на Илия Григоров и Гергана Турийска, а аранжиментът - на Светлин Къслев.

 

 

"Със Светлин Къслев успяхме да намерим златната среда за реализирането на това парче. Симеон Петрунов и Стоян Джаферов от Ruth Koleva Live Band записаха бас и китара, което допринесе за електро-фънк звученето на песента", споделя Рут за "Виждам те".   

 

 

Композицията не е мислена като част от предстоящия албум на певицата, тъй като в него ще бъдат включени само песни на английски, създадени заедно с чуждестранния екип, с който Рут работи в студиото на Винсент Хелберс в Амстердам. Ето защо преди да представи новия си албум, посланичката на соул музиката у нас реши да направи подарък на почитателите си. "Виждам те" е чудесна за лятото, тъй като е свежа, танцувална и фънки.    

 

 

За клипа към песента, Рут се доверява на екипа, създал видеото към "Moving Forward" - режисьор е Деница Даскалова, а оператор - Дамян Димитров. Междувременно продължава и работата по новия студиен албум на Рут, който публиката ще чуе тази есен.

 

 

Свалете "Виждам те" тук:

 

 

 

 

Чети и: Джон Леджънд прави любов от бъдещето

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика