Оратница готови с първия си клип

 

Групата ще представят видеото си си със специален концерт

 

 

На 21 август от 20.00 часа в Маймунарника (Борисова Градина) Оратница ще представят с концерт в дебютния си клип към песента "Църни очи".

 

 

Видеото е дело на младия режисьор Михайло Коцев и оператора и монтажист Теодор Фичев. Главните роли в него са изиграни от актрисата Деница Даринова и звездата от ХаХаХа Импро Театър – Петър Мелтев. Специално участие взимат и огнените танцьори от Fireter, както и кукерите от сдружение "Елов дол".

 

 

 

 

Клипът смесва мистичната атмосфера, бликаща от българския фолкор с динамичната градска среда, която вибрира в музиката на Оратница. Затова снимките тръгват от култови столични локации – Попа, Подуене, Люлин, за да стигнат през красивите поля от слънчогледи край Подбалкански път до Приключенски парк Шамбала  - Сопот.

 

 

„Снимахме клипа за по-малко от 12 часа, без бюджет, с екип изцяло от доброволци“, разказват от бандата и допълват, че всички ресурси са използвани оптимално, включително жаравата след изгарянето на огъня – за вкусна почерпка за участниците.

 

 

Чети и: Рут подарява новата си песен "Виждам те"

 

 

Самата песен "Църни очи" е  с нов аранжимент, но отново включва великолепните гласове на народните певици от формация "Кипри" - Илияна Найденова и Кристина Карамфилова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика