Премиера: Marssa Carme - Love & Light

 

DJ Diass подготвя ремикс на парчето

 

 

Новата песен на Marssa Carme "Love & Light" има клип, който ви очаква само на клик растояние – вижте го в линка:

 

 

 

 

Парчето е концептуално продължение на първия сингъл на певицата "I'm The Best". Голямата интрига ще е ремиксът, направен от  нашумелия DJ Diass – най-добрият млад DJ за 2012 година. И той, и Marssa Carme са силно привлечени и повлияни от мелодиите на Изтока, от звука и загадките на Космоса, затова и се очаква срещата им на музикалната сцена да е истинско събитие за българското хаус общество.

 

 

Младите музиканти ще излязат на една сцена с DJ Mascota, който пък беше обявен за най-добър DJ на 2012 година. Тримата обещават емоции и динамика на всички, които решат в петък вечер да излязат от града и да си изкарат едно емоционално парти под небето при басейн Балканика. Това ще е и последната възможност да чуете Marssa Carme на живо, поне през този сезон и в България, защото след няколко дни тя заминава за САЩ, за да преговаря с тамошен лейбъл, от който са проявили интерес към продукцията ѝ.

 

 

Marssa Carme е родена в Измир, Турция. Преди 5 години идва в България, за да учи класическа китара в Музикалната академия "Панчо Владигеров" и миналата година завършва образованието си. Но остава в България, защото тук се чувства добре – енергията на нашата земя ѝ помага да намира отговори на въпросите, които я занимават още от дете.

 

 

"Занимава ме Космическата вяра – това е повече от религия, това е духовност, която е в музиката ми, в текстовете ми, в целия ми живот. Мисля, че музиката ми е от Космоса, защото получавам съдействие от звездите, от планетите, аз усещам и ползвам тяхната позитивна енергия“, искрена е младата певица.

 

 

Засега тя не издава подробности за участието си на партито. "Визията ми ще зависи от това как ще се чувствам в петък. Ако се чувствам натурално – ще изглеждам натурално", смее се тя. „Аз ще пея на това парти, защото почувствах енергията му. Вече бях там, на басейн Балканика и искам да ви кажа, че хората са enjoy, идват много готини компании, което не се случва във всяко заведение.“

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика