Cher с перука от изрезки в новия си клип

 

"Woman's World" е за всички, които се чувстват различни

 

 

Новото парче на Cher "Woman's World" бързо съумя да привлече цялото внимание на денс сцената върху себе си, да влезе в повечето плейлисти това лято – от големите клубове в Ню Йорк до вечерните партита на жените в предградията, а също така и да оглави класацията Dance/Club Play Songs на Billboard.

 

 

Видеото към "Woman's World", което наскоро направи своята официална премиера, пък притежава от всичко онова, което сме очаквали от Cher, включително смяна на разнообразие от перуки, най-любопитната и иновативна от които е тази, направена от изрезки от вестник, много танци, пеене и, разбира се, самата Cher в цялата ѝ божественост.

 

 

Но това, което е най-характерно за видеото, дело на режисьора Ray Kay, е, че в него са включени различни жени – от различни раси, с различни мерки, различни по всички възможни начини – истински портрет, олицетворяващ женствеността, един енергичен денс химн, посветен не само на жените, но и на всеки, който се чувства различен. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

"Woman’s World" е първият сингъл от предстоящия и очакван с огромно нетърпение нов студиен албум на Cher "Closer To The Truth", който ще се появи на музикалния пазар на 30 септември през Warner Bros. Records, като това ще е нейният първи нов запис от 12 години насам.

 

 

Албумът "Closer To The Truth" на Cher ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Чети и: Победителите от MTV VMA 2013

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика