Премиера: Големия и Милиони - Кай кво ти трева

 

Ъндърграунф звездите с клип в стил "Под прикритие"

 

 

Звездите на софийската ъндърграунд рап сцена Големия и Милиони записаха съвместното парче "Кай кво ти трева" със социално ангажиран клип, който е по-скоро мини-филм в стилистиката на "Под прикритие".

 

 

Големия нашумя покрай хитовете си със 100 Кила "Bom Bom Bom" и "Каймака", а Милиони е квартална легенда от Kartela Records, който без интервюта в медиите и излъчване на клипове по музикални телевизии има над 4 милиона гледания общо на парчетата си в Интернет.

 

 

Двамата рапъри работят заедно от години – всички ъндъграунд химни на Милиони като "Яки каки", "Кой е тоя" и "Ръцете горе" са записвани при Големия в AMG Studio, а точно там се ражда и идеята за съвместно парче. "Милиони ми пусна един бийт на Snow Muzik , аз аранжирах инструментала и преди да се усетим вече записвахме трака", разказва Големия, който въпреки уличната стилистика на парчетата си има сериозен бекграунд – освен, че е от семейство на музиканти, той е завършил висше образование със специалност аудио-инженер в престижния университет SAE (School for Audio Engineering) в Амстердам.

 

 

Клипът "Кай кво ти трева" е сниман в родния квартал на Големия – Гео Милев, а като вътрешен хумор всички роли на полицаи се изпълняват от приятели на рапърите. Видеото вече може да се гледа онлайн като използвате линка:

 

 

 

 

Чети и: Енрике извади видео на "Turn The Night Up"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика