Дебют: Left Boy - Get It Right

 

Първи сингъл от предстоящия албум на звездата

 

 

Благодарение на своите самостоятелно направени и пускани онлайн парчета, като безгрижното, но пленително "Jack Sparrow", Left Boy успя да постигне над 4,5 милиона слушания и да си осигури безброй разпродадени шоута в рамките на много кратко време. Сега певецът и продуцент представя и първия сингъл "Get It Right" от своя очакван с нетърпение дебютен албум "Permanent Midnight", който ще излезе на 1 ноември 2013.

 

 

Зад името Left Boy стоят заразни танцувални бийтове, които се сблъскват в ярки текстове, основани на истински събития от живота на родения в Австрия нюйоркчанин. Left Boy е псевдоним на Ferdinand Sarnitz, 24-годишен австриец, живеещ в Бруклин, Ню Йорк. Уверен перфекционист, неуморен звуков авантюрист и накрая, но не по-малко важно, един наистина изключителен артист, който успява да си проправи път от ъндърграунда към големи фестивални участия и милиони слушания в YouTube с уникалния си микс от хип-хоп, денс и електро в рамките на последните няколко години.

 

 

Харизма, автентичност и плам – уловени в ърбан-електро-поп звучене – това е Left Boy! Песните му в "Permanent Midnight" описват “безкрайното парти, привидно неизбежния мрак на съмнения и страхове, а нощта е също така просто времето, през което е създаден този албум".

 

 

Ferdinand е роден във Виена през 1988 година, син на фотографката Sabina Sarnitz и мултимедийния артист André Heller. Първата му голяма артистична страст е бийтбоксът. По-късно той започва да рапира и да експериментира с бийтовете на своя лаптоп. Вдъхновението му идва от ранния Eminem и ъндърграунд хип-хоп групата Atmosphere.

 

 

Скоро композирането и писането на текстове се превръща в катарзис, благодарение на който успява да се пребори с вътрешните си конфликти. След като се мести в Манхатън на 18-годишна възраст, записва да учи звуково инженерство в New Yorker Institute of Audio Research и бързо успява да развие своите артистични дарби в бийтове, текстове и видеа, като резултатът сега е представен под формата на албума "Permanent Midnight" и сингъла "Get It Right".

 

 

 

 

"Get It Right" е много директна парти песен, едно лудо пътешествие през дансингите на Лос Анджелис, като в него е включен семпъл от парчето "Vitriol" на австралийската рок банда Bluejuice. “Това е забавна песен” казва Left Boy. “Опитвах се да направя песен със семпъл от Vitriol цели четири години и най-накрая намерих начин. Превърна се в тази пънк рок дръмендбейс поп лудост.”

 

 

Чети и: Премиера: Големия и Милиони - Кай кво ти трева

 

 

В своя албум "Permanent Midnight" Left Boy комбинира текстове от комедиите, драмите и вътрешните конфликти, които го довеждат до този момент от живота му, с бурната му енергия, които гарантират вълнуващи шоута в Европа, където той скоро ще направи турне. Този албум звучи неспокойно и амбициозно, като мъжа, който го създава.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика