One Direction обявиха третия си албум

 

"Midnight Memories" ще излезе на 25 ноември

 

 

Британската поп сензация One Direction, обявиха, че на 25 ноември ще излезе новият им трети студиен албум, озаглавен "Midnight Memories" (Syco/Columbia Records). Унас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

 

 

 

 

"Midnight Memories" ще включва и мега хита на бандата "Best Song Ever", който се превърна в най-гледаното видео във VEVO с общо 12.3 милиона гледания в първите 24 часа от премиерата. Песента спечели наградата на музикалните видео награди на MTV за 2013-та година в категорията „Песен на лятото”.

 

 

2013-та е изключителна година за бой бандата от X Factor, която осъществи първото си световно турне "Take Me Home World Tour" с повече от 100 концерта в 21 страни на четири континента.  През февруари т.г., групата посети африканската държава Гана под егидата на хуманитарната организация "Comic Relief" и записа благотворителния сингъл "One Way Or Another (Teenage Kicks)". Малко по-късно One Direction спечелиха британската музикална награда в категорията „Глобален успех”, а през август 2013г. занесоха в къщи 6 отличия на американските награди „Teen Choice Awards” включително за група на годината.

 

 

На 30 август момчетата дебютираха и в киното с премиерата на документалния концерт филм за тях, озаглавен "One Direction: This Is Us" в 3D формат. Филмът регистрира феноменален успех, след като оглави бокс офис класациите на САЩ и Великобритания с продажби за невероятната сума от 18.4 милиона щатски долара и приходи от още 14.8 милиона в останалите страни.

 

 

Чети и: Cliff Richard издава стотния си албум

 

 

В началото на 2014-та година, One Direction планират ново световно турне, озаглавено "Worldwide Where We Are Stadium Tour", което ще стартира във Великобритания и ще включва 2 последователни вечери на стадион Уембли, както и 8 допълнителни концерта на стадиони в Обединеното Кралство и Ирландия, билетите, за които вече са продадени.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика