Три лейбъла в общ проект с българско участие

IVE

 

The Music Umbrella (USA), Ask Management (UK) и Renilin Music Label (IT) ще работят заедно с българските изпълнители Любо Киров и IVE

 

 

Италианският лейбъл Renilin Music Label сключи договор с The Music Umbrella (USA) и Ask Management (UK) за съвместни реализация на глобални музикални проекти. Първият артист, който ще представят на световния пазар е Алесия Д'Андреа, а успоредно с нейните изяви, компаниите ще работят заедно с българските изпълнители Любо Киров и IVE.

 

 

 

 

В момента Алесия Д‘Андреа работи усилено върху новия си албум, който ще бъде издаден в близките месеци. Алесия е гостувала в страната за заснемането на парчето ѝ “The Flight”, като е участвала и в проекта на Teren Music “Share&Inspire” за запознаване на деца в неравностойно положение в България с творчеството на известни музиканти. Българските фенове свързват италианската певица предимно с дуетното парче “Tonight” с Любо Киров (Те). Двамата продължават да работят заедно и върху други проекти, с които обещават да изненадат почитателите си.

 

 

Другият български музикант, който ще е част от проекта е талантливата певица Ивелина Колаксъзова или, както я познава публиката – IVE. Нейният сингъл "Sunlight" оглави италианските класации за поп и днес музика. Младата певица спечели и Eurodanceweb Awards 2012, където се състезаваше за вниманието на феновете заедно с музиканти от 42 страни.

 

 

 

 

„Новината за участието ми в международен проект с такава значимост е голямо признание. Винаги съм искала да работя съвместно с успешни български и чуждестранни изпълнители за създаването на качествен продукт и да надграждам способностите си като певица“, сподели IVE.

 

 

В момента младата изпълнителка работи върху нов сингъл, който ще се реализира през зимата на 2013 г. В музиката си IVE залага на поп-денс ритъма, като се вдъхновява от характерното за 90-те години звучене. IVE работи с Renilin от 2009 г., когато представи първия си съвместен проект с компанията - песента Ready for Love. Сингълът беше сред фаворитите на финала на „Българската песен за Евровизия 2009" .

 

 

Италианската компанията е участвала и в много други международни проекти с музиканти от Англия, САЩ, Полша, Ирландия, Пакистан, Германия и България. Лейбълът се съсредоточава върху откриването и развитието на млади таланти. Управителят на Renilin, Антонио Нотаро обещава, че от тази година компанията ще подпомага и музиканти, особено китаристи, които искат да се развиват на международната сцена и да разширяват възможностите си.

 

 

Чети и: One Direction обявиха третия си албум

 

 

Американският лейбъл в сдружението (The Music Umbrella) има 33-годишна история в сферата на издаванетго, лицензирнето и консултирането на музиканти, като компанията е работила със световни величия като  The Who, AC DC, Barry White, Wynonna Judd, the Oak Ridge Boys, Janet Jackson и др.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика