Laura Pausini записа песен с Kylie Minogue

 

Чисто новата песен се казва "Limpido"

 

 

Laura Pausini ни изненада с последния си сингъл "Limpido", който е дует със специалното участие на  гост- изпълнителката Kylie Minogue. Песента енаписана от Laura Pausini и Virginio Simonelli. Кylie мигновено приема поканата за дуета и вече можем да чуем резултата в линка:

 

 

 

 

Двадесет години след нейния дебют, само няколко месеца преди излизането на компилацията "Greatest Hits" и в навечерието на световно турне, в което ще бъде в светлината на прожекторите на едно необикновено шоу, Laura Pausini  се завръща с песен, която сама по себе си също е събитие.

 

 

“Limpido” ще бъде включена в “20 – The Greatest Hits” (Atlantic Warner Music), албум, който отбелязва 20-годишната кариера на Laura като изпълнител. Записът, който ще бъде издаден през ноември, разказва историята на всички нас, слушателите, но обещава да бъде изпълнен с нови звуци, перфектно в тон с тенденциите на международната музикална сцена в момента.

 

 

"Може би не сме направени за промяна, може би никога няма да се променим" – първата фраза от новата песен изяснява един от най-дълбоко вкоренените елементи в кариерата на Laura като изпълнител: докато израства и узрява като жена и като артист, докато разширява своите музикални вкусове и печели международни признания, тя винаги е оставала вярна на себе си.

 

 

Чети и: Aлбуми на Eagles излизат на винил

 

 

"Ще оставя на времето да реши кой си ти за мен", заявява като манифест тя в следващия куплет на песента, която ще я съпровожда по целия свят по време на турнето в подкрепа на нейния албум “The Greatest Hits”, започващо през октомври.

 

 

Албумът “20 – The Greatest Hits”на Laura Pausini  ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика