Излезе юбилейният "10 anos around the world" на Chambao

 

Албумът вече е факт в стандартна и делукс версия

 

 


 "10 anos around the world": новият албум-колекция на Ла Мари и компания, излезе в чест на 10-годишния юбилей на групата. Десетилетие, в което Chambаo създаде и разви своя уникален музикален стил - винаги иновативни, рушащи бариери и клишета, за да се превърне групата в един от най-успешните музикални експорти на Испания. По повод премиерата на новия албум, Мари поздрави всички български фенове във фейсбука на групата на български език:

 

 

 

 

Албумът се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна (1CD) и делукс версия (2CD). "10 anos around the world" ще изненада почитателите на CHAMBАO с нестандартни и различни интерпретации на най-популярните песни на формацията като Pokito a Poko, Lo mejor pa ti, Ahí estás tú, Papeles Mojados и др., с участието на някои от най-големите имена от световната музикална сцена.

 

 

Стандартното издание включва нови версии на всички големи хитове, както и дуети С Lila Downs, Estrella и Enrique Morente, Estopa, Nnka и Toumani Diabaté и неиздавани до момента ремикси от Howie B, Gilles Peterson, Talvin Singh и Afterlife.
Делукс версията съдържа втори допълнителен диск с някои от най-вълнуващите колаборации на групата с артисти като Cesaria Evora, Ricky Martin, Macaco, Rosario, Jarabe дe Palo.

 

 

Чети и: Премиера: Justin Timberlake – TKO

 

 

В покрепа на предстоящото юбилейно издание, Chambao издадоха нова версия на един от най-популярните си хитове от 2004-та година „Ahi Estas Tu” с участието на германската (от нигерийски произход) хип-хоп, соул и фънк певица – Nneka. Видеото беше заснето на няколко различни локации в Чехия под съвместната режисура на Ла Мари и Debolex. Продуценти на сингъла, както и на целия албум, са Carlos Raya и Bob Benozzo със съдействието на Ale Acosta.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика