"Bring Me Home – Live 2011" на Sade излиза днес

 

4 континента, 106 спектакъла, близо 1 милион души публика

 

 

Днес, 11 юни (понеделник) излиза двойният концертен албум на SADE, озаглавен “Bring Me Home – Live 2011” (RCA). Концертът, състоял се в лондонската зала O2 Аrena е определен като „емоционален триумф на човешкия талант” от Еvening Standard, а за Times е  „Най-добрият концерт на годината”. Албумът излиза на DVD & CD (както и на Blu-Ray формат) и се разпространява у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment.

 

 

През 2010-та година, след десетгодишно оттегляне от сцената,  SADE се завърна с нов албум „Soldier Of Love” (от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment), двойната компилация “The Ultimate Collection” (2011) и световно турне с 106 напълно разпродадени концерта в Европа, САЩ, Канада, Южна Америка и Австралия, пред повече от 800 хиляди души публика. Част от това турне стана и България, когато на 29 октомври в "Арена Армеец София", британската соул формация изнесе спектакъл от звук и светлина пред българската публика.

 

 

Албумът „Soldier Of Love” беше сертифициран с двоен платинен статус, а турнето Bring Me Home влезе в Топ 10 на най-печелившите турнета на 2011-та. Спектаклите са реализирани под режисурата на утвърдената британска режисьорка Софи Мюлер, която от години е криейтив директор на групата.

 

 

“Bring Me Home – Live 2011” включва 22 от най-големите хитове и класики на Sade в един спектакъл от ново поколение: с много мултимедия, светлини и уникална сценография. Не случайно “Bring Me Home – Live 2011” получи наградите на Pollstar за “Most Creative Stage Production” и “2011 Major Tour of the Year Award”.

 

 

„Bring Me Home – Live 2011” за първи път ще допусне феновете зад кулисите на SADE с включения 20 минутен документален филм (заснет също от Софи Мюлер), ексклузивни кадри от гримьорната и интервюта с екипа. Без съмнение, “Bring Me Home – Live 2011” DVD/CD е албумът, за който всеки фен на Sade е мечтал да чуе и види!

 

 

 

Още музика