Рени засне клип на "Мъжете същото плачат"

 

Очакват ни зашеметяващи 3D кадри

 

 

В едно от най-модерните 3D виртуални студия в Тел Авив приключиха снимките на най-новото видео на Рени. То е към песента "Мъжете също плачат", от последния албум на звездата "Нека няма край" издаден от Diapason Records 2012 г. Можете да чуете парчето в линка:

 

 

 

 

"Мъжете също плачат" е балада по музика и аранжимент на популярния български поп композитор Милен Македонски, а текстът е на Людмила Гайтанджиева.

 

 

"Това е песен за всички мъже, които не се срамуват да покажат понякога, че са слаби, че плачат и не крият сълзите си", споделя Рени и допълва, че това е най-любимата и песен от албума. "Не поставям граници на своите почитатели. Не ги деля на фенове на поп музиката и на фенове на поп фолка - тази песен е за всички, които имат чувства, които възприемат музиката като нещо, което ги кара да се усмихват, да преживяват и да го чувстват като част от себе си", коментира новия си проект звездата.

 

 

 

 

Екипът с който Рени снима последните си клипове начело с режисьора Виктор Антонов помогнаха подобаващо за реализирането на лентата. Очакват ни интересни костюми, изключително скъпи и авангардни аксесоари от близкия Изток, както и неподправения чар и позитивна усмивка от Рени.

 

 

Чети и: Сравняват Дебора с Моника Белучи

 

 

Близо месец ще отнеме на екипа по визуални ефекти да направи готовия музикален филм, но режисьорът вече се закани, че ни очакват зашеметяващи гледки и спиращи дъха 3D карди.

 

 

Вече няколко години Рени и семейството ѝ живеят в Израел. Въпреки това звездата се радва на успешни концерти в България, Кипър и Сърбия. Предстои да бъде обявена дата за телевизионната премиера на новото видео.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика