Voice Of Boys обявиха новия си член

 

Георги Топалов участва в новата песен на групата "Давай"

 

 

Момчетата от Voice of Boys са готови с ново парче и имат още една изненада за феновете си – нов член на бандата: Георги Топалов. Той е рус, атлетичен, има татуировки и може да танцува. Георги също е участвал в шоуто "X Factor", откъдето се познава с останалите момчета, а след като Константин Иванов и Пламен Денчев напускат бандата, той е бил първият и единствен избор за нов „войс”.

 

 

Освен че притежава необходимите гласови качества и харизма, за да се впише на сцената до Недислав Драгнев и Мартин Костадинов, Георги Топалов има и правилния цвят на косата – с русата си прическа, той е перфектното допълнение към  другите момчета, които са съответно червенокос и брюнет.

 

 

Voice of Boys вече са готови с първото си парче в новия състав, което се казва „Давай”. Песента е с доста по-клубен саунд от досегашното им творчество, катo музиката и текстът са на Недислав Драгнев, а аранжиментът е дело на нашумелия рапър Pavell.  Момчетата обещават на феновете си до няколко седмици премиера на видеото към „Давай”, а след това планират клубно турне със смазващо лайв шоу.

 

 

Чети и: B.o.B. пусна "Ready"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика