Tinie Tempah пуска новия си албум на 4 ноември

 

14 нови трака в “Demonstration”

 

 

Дългоочакваната новина, че един от най-оригиналните, чаровни и истински британски артисти Tinie Tempah се завръща със своя втори албум “Demonstration”, е вече факт.  Както неговият мултиплатинен дебют “Disc-Overy”, “Demonstration” успява на много нива, тъй като Tinie още веднъж създава новаторско, смело, изненадващо и единствено по рода си произведение. Няма сингли, които видно да следват съвременния дух на времето, а по-скоро “Demonstration” носи усещането за музикално приключение извървяно с отбран брой съучастници.

 

 

Рапърът нито веднъж не прави компромис със своя британски усет, както не се чувства принуден и да е изкуствен. Това със сигурност е Британският хип хоп албум, макар и с разумен поглед през Атлантика и с леко намигване към някои определени награди.  “E, защо не?” ухилва се Tinie относно подмятането за Grammy.  “Ако “Disc-Overy” ме научи на нещо, то определено е това, че всичко е възможно. Всичко.”

 

 

Ако “Disc-Overy” е албумът на южния лондончанин, помогнал му да усети пътя си и да стъпи на краката си, то “Demonstration” е неговият основен наръчник с инструкции за това, как се създава британски албум с международен фокус. Уверен, балансиран и внимателен, “Demonstration” подчертава защо 24-ри годишният младеж е сред най-важните артисти, които Обединеното кралство ражда от години.

 

 

““Demonstration” е моят наръчник как го правя, как успявам, как написвам албум, който да бъде ценен от широката публика без да бъде изкуствен. “Disc-Overy” ми доказа, че когато се доверявам на инстинктите си и се осмелявам да съм различен от това, което останалите правят, това работи. Първият албум се справи удивително добре и се надявам вторият да го надмине. Песните, които написах са такива, каквито почувствах нуждата да има, за да пренеса нещата на следващото ниво.”

 

 

Траклист на "Demonstration":

 

 

1. Someday (Place in the Sun) (feat. Ella Eyre)

 

2. Trampoline (feat. 2 Chainz)

 

3. Don't sell out

 

4. It's OK (feat. Labrinth)

 

5. Mosh Pit (feat. Dizzee Rascal & Ty Dolla $ign)

 

6. Looking  Down the Barrel

 

7. Children of the Sun (feat. John Martin)

 

8. Witch Doctor (feat. Candice Pillay)

 

9. Shape (feat. Big Sean)

 

10. Lover Not a fighter (feat Labrinth)

 

11. A Heart Can Save the World (feat. Emeli Sandé)

 

12. Tears Run Dry (feat. Sway Clarke II)

 

13. Lost Ones (feat. Paloma Faith)

 

14. Heroes  (feat Laura Mvula)

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика