Рапърът Хонг Конг записа химн за студентите

 

Предствавяме ви клипа на "Винаги млад"

 

 

Авторът на нашумелия летен хит "Куката",  рапърът Honn Kong прави заявка за официална песен на наближаващия студентски празник с парчето си "Винаги млад" - вече хит в Интернет с етикета „студентският химн”. Видеото към „Винаги млад” естествено е снимано в Студентски град, но го представя в съвсем нова светлина, при това със смазваща визия като режисьор е видеоартиста от Лондон Kobayashi.

 

 

2013 определено е годината на Honn Kong - освен "Куката", който има над 5 000 000 гледания в Интернет без никакъв съпорт от медиите, той заби клубния смаш "Зън-зън" с Dim4ou, а също така написа музиката към превръщащия се в култ сериал "Шменти Капели: Легендата".

 

 

Зад името Honn Kong се крие Димитър Попниколов, който започва кариерата си като рап продуцент през 2005-та и само за една година в CV-то си слага над 90 авторски бийта за артисти от БГ рап сцената. Под името Honn Kong той прави дебюта си като рап артист и още с първото си парче „BOSS“ предизвиква фурор по клубовете, а сред следващите му проекти са трак с испанския рапър Radkil в Мадрид, както и съвместен хит със Сиги – звездата на най-големия македонски лейбъл „Токсикология”.

 

 

Една от колаборациите му с Бате Сашо "Сгъвай-Сипи" се превръща в неочакван хит сред абитурентите и звучи от всяка кола пълна със завършващи. Големият пробив на Honn Kong обаче идва с хита "2 Бона", който без дори да има заснет видеоклип събира стотици хиляди гледания в най-големия български видеопортал Vbox7 и се завърта по радиостанциите в цяла България. В момента Honn Kong е на непрестанно клубно турне и този „студентски” начин на живот е бил едно от вдъхновенията за "Винаги млад".

 

 

Вижте новото видео на рапъра в линка:

 

 

 

 

Чети и: Мариана Попова пусна ново видео

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Невероятно тъпа песен!

shte buda vinagi mlad vav studentski grad student

bravo velik si

evala za pesenta

Още музика