Режисьорът Робърт Уау пусна своя песен

 

Сингълът "Преструвам се" има и клип

 

 

Режисьорът, който стои зад видеото на Мария Илиева "I like", направи дебюта си като изпълнител на българската музикална сцена. Робърт Уау представи видео изцяло по негова музика, текст и аранжимент. "Преструвам се" е заснето в родината му Швеция без нито един лев бюджет. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

Идеята за проекта се ражда спонтанно, след кавга с приятелката му, която също е лице познато на българската публика. "Винаги можеш да заснемеш лъскав клип за хиляди левове, но с това не можеш да си купиш любов и одобрение от феновете", споделя Робърт.

 

 

Изпълнителят работи усилено по още две нови парчета, като едното е в дует с млада БГ и ще бъде своеобразно продължение на "Преструвам се".

 

 

Чети и: Рапърът Хонг Конг записа химн за студентите

 

 

Робърт Уау е плод на балканска любов. Родителите му са сърби. Бизнесът им ги отвежда в Швеция, където се ражда той. Преди да дойде в България, работи като диджей в Палма де Майорка. Започва да учи кинорежисура в НАТФИЗ през 2003 г. Печели няколко първи награди с дипломната си работа по късометражния филм "Diving". Работи с изпълнители като Мария Илиева, Мона, сръбската звезда Сека Алексич и световноизвестния диджей Тиесто.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика