Amy Macdonald се завърна нов албум

 

Звездата изкара тавата Life In A Beautiful Light

 

 

Една от най-успешните изпълнителки в Европа е готова със своя трети студиен албум. Всички почитатели на Amy Macdonald вече могат да се наслаждават на нейния нов алуб "Life In A Beautiful Light".

 

 

Чуйте още сега дебютният сингъл от записа, "Slow It Down", който набира скорост в класациите.

 

 

 

 

Албумът Life In A Beautiful Light е записан в различни звукозаписни студиа в Richmond и Surrey, Англия. Продуцент е дългогодишният мениджър на Amy, Pete Wilkinson, a миксирането е дело на легендарния Bob Clearmountain (Bruce Springsteen, The Rolling Stones, Bryan Adams, Robbie Williams, Bon Jovi).

 

С много талант и ентусиазъм, от неизвестна шотландска тинейджърка с усет към музиката, Amy се превръща в супер звезда, превзела световния радио ефир.

 

 

Днес Amy Macdonald е с продадени над 4 милиона копия от албумите си по цял свят, а през последните няколко години е пяла на живо пред повече от половин милион зрители. Първият й албум This Is The Life покори музикалните класации в 5 страни, а втората й тава, A Curious Thing, се изстреля в Топ 10 в 10 европейски страни.

 

 

Дебютният албум на Amy беше придружен с феноменален успех, който й донесе 5x платинен статус в Швейцария, 4x платинен в Германия, 3x платинен в Холандия и Франция, 2x платинен в Англия и Белгия, платинен в Австрия, Дания, Ирландия, Полша, Испания, Швеция. Но това не е всичко, защото записът стана и златен в Гърция, Чехия, Италия, Норвегия и Русия.

 

 

Сега 24-годишната изпълнителка няма търпение да се отправи на обиколка по повод своето ново турне "Life In A Beautiful Light". А A Beautiful Light.

 

 

Още музика