Марк Ронсън забеляза новия албум на Рут Колева

 

Носителят на Грами и Брит, работил с Адел и Ейми Уайнхаус похвали изпълнителката в Туитър

 

 

Рут Колева получи неочаквано признание от един от най-добрите и уважавани британски продуценти – Марк Ронсън. Музикантът, който е носител на наградите Грами и Брит и работи с изпълнители от ранга на Бруно Марс, Роби Уилямс, Адел и много други, се похвали, че си е купил и чул наскоро издадения нов албум на Рут – „RUTH“.

 

 

Марк Ронсън е само на 38 години, но вече има зад гърба си солидно количество музикални сътрудничества с някои от най-големите в бранша. Освен вече изброените звезди, Ронсън е продуцирал музика на Ейми Уайнхаус, Кристина Агилера, Мейси Грей, Kaiser Chiefs, Duran Duran и Шон Пол. Продуцентът разделя времето си между Ню Йорк и Лондон и управлява собствен лейбъл, подразделение на Sony/BMG.

 

 

„Влязох в музикален магазин в София и открих един невероятен нов соул албум от местната изпълнителка Рут Колева“, написа Ронсън в социалната мрежа. Съобщението мигновено е достигнало до близо 450 000 негови последователи, които са получили и връзка към клипа на първия сингъл на Рут от новия ѝ албум – песента “Better”.

 

 

Признанието на звезда като Марк Ронсън е неочаквано за Рут, но идва като заслужена награда за усилията, които младата певица вложи в създаването на новия си албум. Записан в холандското студио „Flowriders“ и мастериран в САЩ, „RUTH“ е албум, с който Рут вече има всичко необходимо за покоряването на нови граници, с който нейната музика може да заеме своето достойно място на международната сцена.

 

 

Чети и: Режисьорът Робърт Уау пусна своя песен

 

 

Албумът “RUTH” се разпространява отскоро на българския музикален пазар. През февруари 2014 „RUTH“ излиза на световния музикален пазар с турне, в което изпълнителката ще представи новия си албум пред публиката в Япония, Холандия, Белгия, Англия, САЩ.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика