Видео: Voice оf Boys - Давай

 

Недислав нагълтал конфети по време на снимките на клипа

 

 

Дългочакваното ново парче "Давай" на бой бандата Voice of Boys предизвика фурор сред феновете им веднага след Интернет премиерата си. С новия клип Voice of Boys официално започват съвсем нов етап в историята си: момчетата имат нов член в състава - Георги Топалов и нова посока в стила си - доста по-клубен звук.

 

 

Музиката и текстът на парчето по традиция са на Недислав Драгнев, а бийтовете на "Давай" са излезли от студиото на най-горещия рап продуцент в момента Pavell, който нашумя с парчето "Знаеш ли кой видях". В клипа пък за пръв път Voice of Boys демонстрират както гласови качества, така и пърформънс – цветното поп видео напълно в световните тенденции включва динамична хореография.

 

 

 

 

За малко обаче партито по време на снимките на клипа да бъде помрачено от нелеп инцидент – Недислав се задавил с конфетите, които са част от специалните ефекти на клипа и почти се задушил пред камерата, преди останалите да разберат, че не се шегува и да му се притекат на помощ.

 

 

Чети и: Din-Yo пусна новия си клип "Петък вечер"

 

 

Сега обаче Недислав, Мартин и Георги могат спокойно да се смеят на случката - те признават, че няколко пъти са гледали записа от камерите. Клипът "Давай" е заснет с революционната камера α 99, режисьор е Александър Моллов, който наскоро снима още едно стилно поп видео – "Тази сила" на певицата Yoko Zaharieff, а продуценти са DAT Studio.

 

 

Междувременно Voice of Boys планират клубно турне със смазващо лайв шоу и променен репертоар, така че феновете им ще имат възможност скоро да ги видят в една неподозирана светлина.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика