Bruno Mars e изпълнителят на 2013-а

 

Признанието за артиста дойде от Billboard

 

 

Артистът на Atlantic Records, Bruno Mars е отличен от списание Billboard за изпълнител на годината за 2013-т - забележителна чест, която закрива една вече забележителна година. Като допълнение към това, че “Unorthodox Jukebox” е един от най-продаваните албуми за годината, Billboard анонсира в петък, че Mars е покорил върховете на 8 от класациите в края на годината, включвайки “Hot 100 Artists” и “Top Overall Artists”.

 

 

За да отпразнува тези награди, носителят на Grammy и суперзвезда разкри дългоочакваната с нетърпение новина за продължение на своето успешно “Moonshine Jungle World Tour”.  Възторжено аплодираното турне ще удари арени и амфитеатри в Северна Америка, започвайки лятото на 2014-а година.

 

 

В допълнение към “Hot 100 Artists” и “Top Overall Artist”, Bruno става също и номер едно в следните класации на Billboard в края на годината: “Hot 100 Singles Airplay”, “Hot Digital Songs”, “Mainstream Top 40” и “Pop Digital Songs”. Като връх към почестите да е изпълнител на годината на Billboard, Mars е сред главните номинирани на предстоящите 56-ти годишни награди Grammy. “Locked Out Of Heaven”, номер едно хит сингъл от блокбъстъра и втори албум “Unorthodox Jukebox”, получи номинация за "Record Of The Year" и “Song Of The Year”. Мултиталантливият певец, композитор и суперзвезда получи и още две номинации: “Best Pop Solo Performance” за “When I Was Your Man” и “Best Pop Vocal Album” за “Unorthodox Jukebox”.

 

 

Mars – придружаван от своята страхотна осемчленна банда, The Hooligans – ще бъде хедлайнер на предстоящото шоу в полувремето на Pepsi Super Bowl XLVIII на стадиона MetLife в източен Ръдърфорд, Ню Джърси в неделя, 2-ри февруари 2014-та година.

 

 

Чети и: Beyoncé пусна нови дати за европейското си турне

 

 

Междувременно, той и The Hooligans ще изпратят 2013-та на 29-ти и 31-ви декември с концерти в The Chelsea, най-новото място за събития в хотела и казино The Cosmopolitan в Лас Вегас. Mars ще се завърне в The Chelsea за още концерти през 2014-а, включващи шоута на 15-и, 16-и февруари, 23-и, 24-и май и 22-ри, 23-и август.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика