Големия и Knas пускат еротично видео

 

18 голи мацки радват мъжкото око в лентата

 

 

Големия за пореден път надскочи себе си като за новото си парче съвместно с Knas "Paper Flow" направи еротично видео с 18 уникални момичета - участничките са селектирани с кастинг от цяла България. Видеото показва женско парти в дизайнерски апартамент като кулминационата сцена е приготвяне на празнична пуйка, само че всички мацки в кухнята се мажат със сметана по прашки.

 

 

Ако не го забранят от сайтовете за видеосподеляне, клипът има потенциал да стане интернет сензация по цял свят, освен това припевът на самото парче "Paper Flow" е изпят с перфектния английски на рапъра Knas, нашумял с парчето Wanna Be The Best заедно с Мария Илиева.

 

 

Режисьор на "Paper Flow" е един от най-добрите в правенето на хип-хоп видео - Радостин Събев-Шошо, работил по клипове като "Кой ден станахме" и "Дим да ме няма". Парчето пък е продуцирано от Големия в студиото му AMG Studio заедно с рапъра Х, нашумял като бийт-мейкър на East Coast Cash Crew.

 

 

Чети и: Видео: Danny Levan - Прегрявам

 

 

Промоцията на клипа ще бъде на 18 декември (сряда) от 22:00, а освен пред микрофона Големия ще се изявява и като диджей зад пулта със специална селекция от горещи тракове и неиздавани свои парчета. Видеото ще може да се гледа ексклузивно в канала URBAN BEATZ, който е част от медийната мрежа на Facing The Sun в интернет и е посветен на идеята да представя интересни български urban артисти в YouTube и Vbox7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика