Нова година - нов албум. Шакира се завръща

 

Пилотният сингъл на звездата ще излезе през януари

 

 

Световноизвестната певица с мултиплатинени продажби и носител на редица награди Grammy®, композитор, продуцент и хуманист, Шакира обяви, че записва нов албум, който ще бъде издаден в началото на 2014-та година от Sony Music Entertainment. Новият албум ще излезе от подлейбъла на компанията RCA /Sony Latin Iberia, а премиерата на пилотния сингъл е планирана за началото на януари.
След финала на най-рейтинговия четвърти сезон на тв риалити The Voice, в който Шакира беше ментор, певицата се завърна в студиото за подготовката на новия ѝ студиен албум.

 

 

Новината за предстоящия албум идва със съобщението, че през пролетта на 2014-та, когато започва новия шести сезон на The Voice, Шакира отново ще бъде част от менторския състав.

 

 

"Шакира е една от най-големите звезди в света на музиката и изключителен талант. Искрено се вълнувам от факта, че тя продължава да е част от семейството на Sony Music. Спечелихме трудна битка в голяма конкуренция. Успех, Шак!" - коментира Doug Morris, изпълнителен директор на Sony Music Entertainment.

 

 

"Шакира е брилянтен артист. Тя е истински посланик на латино културата по целия свят. Чест и привилегия е да се работи с нея и заедно с колегите от RCA, ще продължим да радваме феновете с нейната музика" – добавя Afo Verde, управител и изпълнителен директор на Sony Music Latin Region, Spain & Portugal.

 

 

"Шакира е не само артист с уникално вокална техника, но и много талантлив автор, което й придава истинска звездна класа". – завършва Peter Edge, изпълнителен директор на RCA Records.

 

 

Остваме в очакване, все пак до януари остава малко повече от седмица.

 

 

Чети и: Барбара Стрейзънд oглави Билборд за пети път

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика