Evanescence с Mobile Backstage за фенове

 

Групата ще държи връзка с почитателите се и чрез мобилна апликация

 

 

Носителите на Grammy, рок бандата Evanescence се завърнаха след дългата си творческа пауза с нов албум, турне и собствен интерактивен фен клуб за най-верните си последователи.  Тази нова общност, достъпна посредством различни устройства, ще създаде здрава, реална връзка между бандата и почитателите й. 

 

 

“Нашите фенове са наистина невероятни! Толкова е хубаво да усещаме подкрепата им и да виждаме как израстват заедно с нас.”, споделя съ-основателката и певица на групата, Ейми Лий. „И за нас е важно да сме в постоянна връзка с тях и да знаем какво мислят. Ето защо решихме да създадем този интерактивен фен клуб за нашите най-верни последователи, където те ще имат възможността да се свързват с нас и помежду си.”

 

 

„Много сме развълнувани, че Evanescence се присъединиха към нашите мултиплатформени услуги.”, споделя Пааво Бекмън – изпълнителен директор на Mobile Backstage. „Чрез нас групата ще може да направи своя общност, да заздрави фен базата си и наистина да разговарят с почитателите си, да се вслушат и да отговорят на техните нужди и желания. За разлика от много други услуги на социалните медии, ние предлагаме 100% брендирана общност, посветена на групата и истинските й фенове.”

 

 

Чрез Mobile Backstage, Evanescence и феновете им могат да обменят новини, снимки, видео клипове, аудио клипове и съобщения в затворена и персонализирана среда, далеч от шума и безпорядъка на другите социални медии. Феновете могат да изпращат съобщения на други фенове, да откриват и резервират места за концерти, да виждат местонахождението на други почитатели на бандата и техните онлайн постове, да пускат музика и да купуват песни и билети.

 

 

Активните последователи ще бъдат възнаграждавани с устни похвали от групата и ще бъдат насърчавани да споделят собсвения си фенски опит, мнения и мисли.

 

 

Mobile Backstage дава възможност на феновете да бъдат онлайн 24/7 от всяка точка на света и да изграждат общност, свързана с любимата им група.

 

 


Присъединете се към Evanescence Mobile Backstage на техния уебсайт

 

 

Можете да го намерите също във:

 

Facebook, iPhone и Android .

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика