Видео: Алисия - Пак съм тук

 

Звездата подари на феновете си чисто нов клип

 

 

Алисия работи усилено и по празниците, за да направи подарък на почитателите си за Нова година – дългоочакваното от тях видео към новия ѝ сингъл.

 

 

Звездата на „Ара мюзик” винаги е демонстрирала голямо уважение към феновете си, затова в средата на декември се допита до тях чрез Facebook с кой от два възможни текста да запише песента. „От хилядите коментари, за които искрено благодаря на моите приятели в социалната мрежа, не можа да се открои ясен фаворит. Неизлезлият текст със заглавие „Добре дошла” обаче предизвика прекалено много драми. И затова, за да не ставам причина за нечии безсънни нощи, реших да клипирам „Пак съм тук”. Но като реверанс към всички, които харесаха повече другия вариант, записах и него и обещавам да го пусна след няколко дни”, коментира развоя на събитията певицата.

 

 

„Пак съм тук” е по музика на Николай Пашев и текст на Йордан Ботев. Режисьор на ефектната лента е Йордан Петков. Действието се развива на парти в къща. Настроението е на макс, танците – също. Алисия отново показва завидни денс умения и не отстъпва по нищо при изпълнението на хореографията на професионалистките от балет „Нова”. Изключително впечатляващи са и двамата близнаци от брейк бандата „Монстрайб”. И макар сред гостите да е пълно с млади и красиви хора, главната героиня пее на любимия си: „С устни върху теб и лек парфюм... пак съм тук... от онези целувки пазя си за теб…”,  защото в неговите прегръдки се чувства най-добре… Вижте  клипа в линка:

 

 

 

 

Чети и: Видео: Джена и Андреа - Пий едно от мене

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика