Видео: Ваня - Ти ли си

 

Изпълнителката на Ара ни провокира със женски ласки

 

 

Ваня започва годината доста провокативно. Новата ѝ песен “Ти ли си” разказва за голяма, изпепеляваща любов. Скандалното обаче идва с видеоклипа към нея. Очакванията са да видим певицата в компанията на някой красив мъж. Такива присъстват в лентата, даже няколко. Но жената си избира... друга жена!

 

 

По пътя към хотелската стая, в която имат среща, тя хвърля, освен задръжки, и дрехите си. Но не това, и дори не нежните ласки, които двете дами си разменят, е апогеят на ситуацията. Кулминацията идва, когато в стаята влиза трета жена с... пистолет в ръка.

 

 

 

 

Нежната половина на човечеството е пословична по отношение на силата на чувствата си и че както може безумно да обича, по същия начин може и да ревнува. Именно това, както и свободата да бъдеш с когото желаеш, независимо от неговия пол, раса или религиозна принадлежност са основните тези, върху които е изграден проектът. Ваня, като широко скроена личност, ги подкрепя напълно. Още повече, че е въвличана в подобна история преди години. Една девойка била влюбена в нея и я преследвала. “Бeше хубава на външен вид, но аз просто не изпитвам такива влечения ”, откровеничи половинката на DJ Дамян.

 

 

Песента е по музика на Мартин Биолчев и текст на Йордан Гергов. Интересна подробност е, че нейн кръстник е Азис. Ваня още не била избрала заглавие, когато помолила колегата ѝ да запише вокалите в интрото. Той импровизирал с въпроса “Ти ли си?”, а на изпълнителката на „Ара мюзик” толкова ѝ харесало, че озаглавила така сингъла.

 

 

Видеото е заснето от режисьора Николай Скерлев, а фотограф е Александър Евтимов. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

Чети и: Видео: Алисия - Пак съм тук

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика