Тома втвърди звука и пусна "Парашут"

 

Сингълът ще бъде представен официално на 10 януари

 

 

След дълго чакане и промени в редиците, Тома извади търидия саунд звука и се разбесня в новото си парче "Парашут". Песента е изцяло авторски проект, с модерен звук и силен социален текст, изграден от кратки, запомнящи се мрачни фрази. На ръба на гротеската, този път Тома, който е и автор на текста, размахва заплашително пръст към всички, които са продали душата си на дявола като ги осъжда на гибел :

 

 

"Бивши, сегашни, продажни...

Всички на куп...

Скачайте...без Папашут!"

 

 

Тома и момчетата от групата му (Иван Попов - китара, Илия Ранков - бас и Юлиян Хальов - барабани) определено са заложили на тежкия саунд, воден от мощния китарен риф и гневните вокали. Тома дори споделя, че "Парашут", според него, ще бъде новият "Герой". Бандата казва също, че им е отнело доста време да усъвършенстват детайлите по песента - близо 6 месеца - но сега са изключително доволни от разтърсващия краен резултат и специално благодарят на Оги Кьосовски за помощта и съвместната работа.

 

 

 

 

"Парашут" е третият самостоятелен сингъл на Тома като независим артист след "I’m Lost" и "Покорявай" и официално ще бъде представен на 10-ти януари в ефира на Z-Rock! Датата на премиерата не е случайна и носи своето послание, също както и парчето - Да вземем нещата в свои ръце, животът ни зависи от нас.

 

 

Чети и: Видео: Ano – Ето така

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика