Boyzone с юбилеен албум

 

Групата се завръща с диска "BZ20"

 

 

“BZ20” е петият студиен албум на ирландската бой-банда Boyzone, издаден в края на 2013-та година от Rhino Records. По-голяма част от него е продуцирана от Brian Rawling, който преди това е работил с Ronan Keating по неговия албум “Fires” от 2012-та година.

 

 

Записът на Boyzone първоначално е трябвало да бъде издаден в края на 2010-та година, но бил отложен заради ангажиментите на Ronan Keating към X Factor Австралия. Все пак заради успеха на предшественика “Brother” (2010), Boyzone решават да отпразнуват 20-те години от началото на кариерата си с нов студиен албум и турне.

 

 

Чети и: Дейвид Гета посегна на класиката "Bang Bang"

 

 

През септември 2013-та Boyzone записват “BZ20” в Metrophonic заедно с Brian Rawling като продуцент. Бандата подписа нов договор с Warner Music за четири албума, като издаването на “BZ20” се случи в края на 2013-та през лейбъла Rhino. Boyzone заявиха тогава: “Ние сме невероятно горди да съобщим за издаването на нашия нов студиен запис “BZ20” и нашия нов дом  Warner Music. Лудост е, че двадесет години са минали от времето когато се събрахме за първи път, но ние сме също толкова развълнувани за новия албум, както когато бяхме тогава. Готови сме за следващите двадесет години!

 

 

Албумът “BZ20” на Boyzone е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика