Марина Кискинова и Део с общa песен

 

Автор на "Трябва да си луд" е Графа

 

 

Новата надежда на българската поп сцена Марина Кискинова е готова с най-новия си проект – денс парчето "Трябва да си луд". В иновативния и зрелищен проект тя си партнира с едно от най-любмите лица на хип-хоп сцената - Део. Официалната промоция на видеото се състоя в събота в YouTube канала Facing the Sun. Вижте лентата в линка:

 

 

 

 

"Трябва да си луд" е дело на Влади Ампов-Графа, а текстът е на Илия Григоров. Режисьор на видеото е Васил Стефанов.

 

 

Део се включва с рап куплет, с рими в запазената му марка. "Никога не бях играла джаги преди снимките, а в клипа трябваше да го правя и да изглежда естествено. Така че с тежката задача да ме научи се зае Део. Имахме 10 минути преди да заснемем сцената с джагите и той даде всичко от себе си в напътствията. Явно му се получи ролята на учител, защото често го биех в играта. Признавам, че понякога много мило просто ме оставяше да спечеля", разкри част от снимачния процес изпълнителката.

 

 

 

 

Освен че вокално партнира на Марина,  Део ѝ е помогнал за снимките и зад камера. "Заставаше до камерата и правеше всичко, за да ме разсмее. Най-искрените усмивки в клипа са изцяло благодарение на Део", казва младата и амбициозна Марина Кискинова.

 

 

Чети и: Boyzone с юбилеен албум

 

 

"Идеята за този клип от самото начало беше да бъде много цветен, свеж и забавен, и смятам, че точно такъв се получи. Никога досега не съм се чувствала толкова спокойна по време на снимки. Целият екип беше много позитивен и затова работата въреше леко и успяхме да заснемем всичко за един ден. Всъщност снимките ни приличаха повече на парти отколкото на работа - имаше музика, танци, много пица, игри, съзтезание по джаги и беше пълно с балони. Вече подготвям следваща песен", похвали се Марина Кискинова.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика