"We Are One (Ole Ola)" е химна на 2014 FIFA World Cup™

 

Бразилската музикална звезда Клаудия Лейте заедно с Питбул и Дженифър Лопес записват официалната песен за Световното по футбол

 

 

FIFA и Sony Music с гордост съобщават, че една от най-популярните бразилски певици Клаудия Лейте заедно със суперзвездите Питбул и Дженифър Лопес, ще изпълнят официалната песен на Мондиал 2014 - “We Are One (Ole Ola)”.

 

 

След огромния успех на песента на Шакира “Waka Waka (This Time for Africa)”, официален химн на Мондиала през 2010-та година в Южна Африка, новият сингъл “We Are One (Ole Ola)” е написан и ко-продуциран от Mr. Worldwide и ще бъде издаден по-късно т.г. от Sony Music.

 

 

С “We Are One (Ole Ola)”, Питбул си поставя за цел да представи на света страстта на Бразилия, да пресъздаде цялата колоритна атмосфера на държавата домакин и да даде на футболните фенове нужната музикална емоция пред старта на първенството. “We Are One (Ole Ola)” ще бъде изпълнена на живо от Клаудия Лейте, Питбул и Дженифър Лопес на церемонията по откриването на Световната купа на 12 юни, 2014г.

 

 

Новината за официалния сингъл беше съобщена по време на посещение на стадион „Маракана“ в присъствието на Клаудия Лейте и Питбул, генералния секретар на ФИФА Жером Валке, президента на бразилската футболна конфедерация Хосе Мария Марин, зам.-министъра на спорта на Бразилия Луис Фернанде и футболните величия – Бебето и Кафу.

 

 

„Много съм щастлива и развълнувана, че ще бъда посланик на Бразилия заедно с тези невероятни артисти, на които искрено се възхищавам. Това е изключителна възможност да покажа нашата култура и страна чрез музиката. Световното първенство по футбол е едно от най-значимите събития на планетата и нямам търпение да танцувам самба с Питбул и Джей Ло тук, в Бразилия, заедно!” – сподели Клаудия Лейте.

 

 

„За мен е чест да съм част от Мондиал 2014 в компанията на Дженифър Лопес и Клаудия Лейте. Искрено вярвам, че велика игра като футболът заедно със силата на музиката, отново ще накарат света да бъде едно цяло, защото ние, хората, сме най-добри, когато сме заедно“. – допълва Питбул.

 

 

Чети и: Австралиецът Vance Joy пусна нов сингъл

 

 

“We Are One (Ole Ola)” ще дебютира по-късно тази година в радио и телевизионния ефир, и всички дигитални платформи. Сингълът ще бъде част и от официалния албум на Мондиал 2014 (FIFA World Cup™), озаглавен “Official 2014 FIFA World Cup Album”, който ще бъде издаден от Sony Music Entertainment. У нас албумът ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика