DJ Borche ремиксира дебютния сингъл на NickName

 

Тракът е придружен от свеж видеоклип

 

 

Новият артист на лейбъла Монте Мюзик Николай Бакалов – NickName се сдоби с ремикс  от един от най-добрите български DJ-и - DJ Borche. „Сънят е забранен“ е първият авторски сингъл на NickName, текстът към композицията е на Графа и Любо Киров, а видеоклипът на Васил Стефанов. Вижте лентата в линка:

 

 

 

 

Доскорошният лийд вокал на групата Gravity Co. сам проявява инициатива и желание да работи с най-продуктивния български лейбъл Монте Мюзик, където веднага оценяват артистичното му излъчване, магнетичен тембър и таланта му да композира.

 

 

Само на 25 години NickName вече има богат артистичен опит - пял е на една сцена със Santana и Crystal Method, през 2004 г. е избран за Изпълнител на годината на БНТ, водещ е на предаването „Хит минус едно“, отскоро има собствено звукозаписно студио, в което създава свои авторски композиции.

 

 

Наскоро при едно от телевизионните си гостувания NickName разкри, че следващия му проект ще е колаборация с най-горещата млада изпълнителна в момента – Михаела Филева. Песента ще е балада, а премиерата на видеото ще е на специално избраната дата – 8-ми март.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика