Премиера: Sean Paul - Want Dem All

 

Tрети сингъл от "Full Frequency"

 

 

Ямайската поп-денсхол суперзвезда Sean Paul пусна трети сингъл от последния си албум “Full Frequency”, който се очаква да излезе на пазара на 18-ти февруари. “Want Dem All” е с модерно звучене и пулсиращ бийт, който мигновено разпалва огнен пожар на дансинга. В създаването на песента се включва Konshens, като това е първата колаборация между двамата творци. Парчето следва успешния първи сингъл “Other Side Of Love”, стигнал първите места в класациите на Белгия, Франция и Обединеното кралство, както и втория “Turn It Up”.

 

 

 

 

Чети и: Джордж Майкъл пусна нов клип

 

 

“Full Frequency” е шестият студиен албум на Sean Paul и ще съдържа и песни с участието на Nicki Minaj, Juicy J, Iggy Azalea, Prince Royce, Nyla, 2Chainz и Damian Jr. Gong Marley. “Нямам търпение феновете да чуят “Full Frequency”, споделя Sean. "Денсхол стилът продължава да се развива и да въздейства на всеки друг жанр в музиката и аз направих този албум да отразява точно това. Освен това записах няколко страхотни съвместни парчета с артисти, които наистина уважавам".

 

 

Албумът “Full Frequency” на Sean Paul ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още музика