Nells и Danny Lévan - Шанс на любовта

 

В навечерието на Деня на влюбените младите звезди пуснаха общата си песен

 

 

В навечерието на празника на любовта, двама млади таланти на българската музикална сцена – певицата Nells и Danny Lévan, излизат в дует, вдъхновяващ влюбените с позитивно звучащата балада "Шанс за любовта". За разлика от много български поп парчета, посветени на любовните несполуки, текстът, създаден в съавторство от двамата, е под формата на диалог, който утвърждава, който дава шанс на любовта между двама влюбени. Тракът има и английска версия със заглавието "What If".

 

 

Идеята за музиката на песента и текста идва на Nells още докато учи вокално пеене в London Music School в Британската столица. Когато се завръща в България, тя доразработва мелодията със Светлин Къслев, който е и аранжор на парчето, а с Danny измислят текста на български.

 

 

Видеото на "Шанс за любовта" се появява в седмицата на влюбените като един своеобразен подарък за всеки, който иска да изпрати послание за любов. Режисьор, сценарист и оператор е Александър Моллов, снимал успешни видеоклипове на много от родните поп звезди. Действието в лентата се развива на морския бряг, по плажовете на Несебър и Слънчев бряг. Снимките са осъществени в най-лютите зимни дни в края на януари, но въпреки това изпълнителите и екипът се справят блестящо със снимачния процес. Видеото е заснето с изключително компактната камера α99, чиято висока резолюция снима с качеството на 35 милиметрова кино камера. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

Най-забележимият акцент във видеото на "Шанс за любовта" е ретро лимузината Ролс Ройс с английски волан, произведена през 1969г., в която се развива и част от действието. Песента е не просто една красива музикална любовна приказка, но е проект, реализиран изцяло от талантливи български творци и е чудесен подарък като обяснение в любов на половинката ви.

 

 

Чети и: Rudimental пуснаха нов сингъл от "Home"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика