Премиера: Apo&Nevena – До мен

 

За лудостта да обичаш

 

 

Днес, повече от всякога, да обичаш е истинско предизвикателство, а да го покажеш - направо лудост. Вкопчени в ежедневието и стремежа към успех, често пропускаме да изживеем личния си живот. Apo&Nevena, които са двойка не само на сцената, но и в животa, заявяват своята любов в новата си песен - "До мен". С нея те започват инициативата "Луд съм по теб", с която искат да накарат възможно най-много хора да кажат на любимите си "обичам те!".

 

 

 

 

Лудостта на любовта е основната тема на видеото на "До мен". То разказва за жена, която отказва да остави любовта да си отиде и се бори да я задържи съвсем буквално, с всички възможни средства.

 

 

Клипът отново е дело на младия режисьор Ивайло Тотев - HRB, а песента е цялостно композирана, записана и обработена от Apo&Nevena. Проектът е заснет с участието на приятели на музикалното дуо: Борислав Константинов (NOCOMMENT), Михаела Караджова, Деница Тюфекчиева и Виктория Петрова.

 

 

Промоцията на "До мен" беше в първите минути на 14 февруари, с което Apo&Nevena искат да подсилят своето послание - "бъдете луди в любовта и я изживявайте докрай".

 

 

Чети и: Марая се разголи за новия си клип

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика