Румънеца и Енчев заснеха новия си клип в Дубай

 

В "Sexy You" участва Грег Банис от Hot Chocolate

 

 

След успеха на песента "Miss You" с  Coolio и Haddaway, която се завъртя в 41 държави, Румънеца и Енчев продължават международния си рейд с пореден интернационален проект – "Sexy you". Парчето е колаборация между родните изпълнители и Грег Банис от легендарната група Hot Chocolate. Ексклузивната премиерата на видеото ще е утре, от 10:40 в ефира на една от музикалните телевизии у нас.

 

 

"Снимахме в Дубай, защото това е страната, която най-точно отразява идеята на текста на песента – мечтайте и то за големи неща"- разказва Енчев. "Всички мечтаят за парти, за готини мадами, за вечно лято и купища пари, всичко това е задължително в Дубай"“, споделя Румънеца.

 

 

 

 

Славена Вътова и Габриела Василева, мис България съответно 2006 и 2012, се включиха в проекта и бяха дамите на ексцентричия Грег Банис. Видеото показва част от забележителностите на Дубай, като най-високата сграда в света Бурж Халифа, 7 звездния хотел Бурж ал Араб (кулата на арабите), както и уникален инфинити басейн на покрива на една от най-високите сгради с гледка към целия град.

 

 

Чети и: "RUTH" излиза на международния пазар

 

 

Банис пристигна в България специално за премиерата на парчето в родния радиоефир. "Изключително ми харесва България, тук съм за втори път. Българките са слаби и красиви, храната е божествена, искам къща във Варна. Искам да идвам постоянно" –добавя развълнуваният британски изпълнител. "Имам големи очаквания за съвместния ни проект, надявам се на международен успех" – добавя Грег.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика