Оvergame готови с дебютното си видео

 

Режиьор на летната на "Closer" е Оги Костовски

 

 

Overgame, една от най-любимите рок банди на българската клубна сцена вече е готова с дебютния си клип. Той е към последния им сингъл „Closer”. Видеото ще бъде представено на специален концерт-промоция на 1 март (събота), от 20 часа, в столичния клуб „Тънка червена линия”. Целият лайф ще бъде заснет като многоканално видео и аудио от Staticconcerts, а по-късно –споделен за свободно гледане в социалните мрежи.

 

 

Видеото е дело на режисьора Оги Костовски, който е сътворил минифилм в 4:08. Сюжетът е разказан през комикс и визуализира една от най-наболелите теми в българското общество.

 

 

Overgame имат 5-годишна история зад гърба си. През 2013 г. групата издаде първия си албум – One, в който събра суперуспешните си радио сингли „Decision”, „Beast”, „Gameover”, „Far from heaven”, „Лудост”. От началото на 2010 г. бандата е в състав Вероника Лалева (вокали), Иван Стоянов (китара), Стефан Георгиев (китара), Виктор Димитров (клавишни), Калин Боевски (бас) и Светослав Канов (барабани).

 

 

Оги Костовски пък е един от любимите режисьори на родния ъндърграунд. Негово дело са последните клипове на Odd Crew, както и доста видеа за родната рап сцена – за „Оги 23”, Wash MC, „The Top Stoppers”. Късометражните му филми са били в селекциите на Берлинаре и фестивала в Сараево, където през 2011 г. взема награда на публиката за лентата си „Paralyzed”.

 

 

Чети и: "RUTH" излиза на международния пазар

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика