IZZY представи новия си сингъл

 

"Стъпка по стъпка" вече е с клип"

 

 

Въпреки, че е едва 13-годишна, IZZY вече има солидно музикално присъствие. Музикалното ѝ образование стартира в детска група "Бон-Бон", а по-късно продължава в Националното музикално училище "Любомир Пипков", специалност – класическа китара. Връзката ѝ с Бон-Бон обаче не е прекратена – нещо повече, тя продължава да участва във всички проекти на групата и има съвместни телевизионни изяви за благотворителни каузи заедно с наложени музиканти като Поли Генова, Орлин Павлов, Кристо, Криско, Графа, Веселин Маринов.

 

 

Освен груповите ѝ изяви, тя е солист на  българската версия на песента "Light It Up Blue" - превърнала се в световен химн на Autism Speaks. Талантливата IZZY се занимава сериозно с балет и рисува.

 

 

Сингълът "Стъпка по стъпка" е вдъхновен от собствения ѝ житейски път и личния стремеж за покоряване на голямата сцена, а текстът е написан от Рейчъл Роу. Видеото е дело на режисьора Васил Стефанов, който с изключителен финес пресъздава страстта и вдъхновението на диаманта IZZY, която всеки ден, стъпка по стъпка, в изящен танц заедно с приятелите си, следва мечтата си.

 

 

 

 

Продуцент на проекта е "Bon-Bon Music", които за пореден път демонстрират изключително елегантен, стилен и балансиран, спрямо възрастта на изпълнителката, музикален проект. Хореограф на песента е хореографът на "Бон-Бон” - Жасмина Стоянова. Участие в сингъла имат и младите рапъри Nicko и Sharbi, които също са също част от "Бон-Бон".

 

 

Чети и: Оvergame готови с дебютното си видео

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика