Лео написа песен за близнаците си

 

Рапърът посвещава "За вас"на всички деца

 

 

Лео е готов с чисто ново парче. След успешните си дуети с Део, Рафи и Играта, италианецът прави лек завой с песента "За вас". Тя е нежна балада, вдъхновена от най-щастливия момент в живота на Лео – раждането на близнаците му Николо и Матия.

 

 

"За вас" има видеоклип. Премиерата му ще бъде на 9 март, когато е рожденият ден на самия Лео. "Това е един подарък, който искам да направя за всичките ми приятели. Написах я за моите деца, но тя е за всички дечица и за всички, които имат тази радост в живота”, сподели Лео.

 

 

Музиката на "За вас" е дело на бате Пешо, на когото Лео се доверява за поред път, след като двамата се оказаха супер тандем за хитове. Текстът е изцяло на усмихнатия италианец. Клипът е сниман от Радостин Събев - Shosho, който направи видеото и на "Цяло лято"– хита на Лео, Играта и Криско. Лентата на "За вас" включва уникални кадри с Николо и Матия, дело на самия Лео и неговата домашна камера. Те са преплетени с ефектни моменти, заснети в студиото на „Монте Мюзик”. "Ужасно съм благодарен за това на моя приятел Графа", заяви Лео.

 

 

В клипа към "За вас" се вижда и чисто новата му татуировка на дясната ръка. Лео е отпечатъл малките ръчички на Николо и Матия върху ръката си, след което ги е запечатал завинаги при татуист.

 

 

Чети и: Green Day издават демо колекция "Demolicious"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика