Видео: Dansson & Marlon Hoffstadt - Shake That

 

Mark Knight, Blonde, Oliver $ и Shadow Child се разписаха с ремикси на трака

 

 

Може и да не сте чували зарибяващото парче "Shake That" на Dansson & Marlon Hoffstadt, но ако си го пуснете няма да ви се размине само с едно слушане. "Shake That" е бил "Track Of The Week" в радиото Ministry Of Sound и е спечелил още от самото начало подкрепата на Pete Tong и Roger Sanchez.

 

 

 

 

Макар и само на 18 години, живеещият в Берлин продуцент Marlon Hoffstadt без усилие смесва стилове като хаус и поп, за да създаде продукции, които преливат от емоции, в които се усеща неговият собствен усет за качество. Дебютното му EP "You And A Lovestoned Ghost" е издадено от немския лейбъл Evamore Music и включва гост участието на Amy Lyon и нейните вокали.

 

 

Последващи рилийзи са включвали колаборации с David Keno, HRRSN и Cleov и са били издадени от лейбъли като BBE, K7 Records и Off Recordings. Самите Richie Hawtin, Nico Pusch и Phuture Traxx са дали подкрепата си.

 

 

Dansson е шведски продуцент, който също се намира в Берлин и за няколко години се е доказал като продуцент в сянка, докато наскоро се е насочил към работата по собствен материал. В допълнение към “Shake That” Marlon Hoffstadt & Dansson издават и парчето "Hot Strings".

 

 

Чети и: Billboard и Twitter пускат общ чарт

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика