Видео: Веси Попова - Shake

 

Веси започва работа по три нови песни

 

 

Тази седмица в ефира на музикалните телевизии у нас се завърта новият видеоклип на Веселина Попова. Видеото е към песента “Shake” и напълно оправдава очакванията, заложени в заглавието – кадрите са разтърсващо сексапилни и заредени с енергия.
Екранен партньор на Веси в клипа е "Мистър България 2009" Мартин Мартинов. От няколко години моделът живее в САЩ, но е отделил време от пребиваването си у нас тази зима, за да се включи в проекта на певицата.

 

 

 

 

Веси разказва, че мъжът ѝ Александър Беседин не ревнува от разгорещените сцени с популярния красавец, тъй като в реалния живот двамата са близки приятели. Беседин също е известен като модел и се познава с Мартин от години.

 

 

Певицата разкрива още, че веднага след заснемането на видеоклипа е започнала да работи по три нови песни. Две от тях ще бъдат с хаус звучене, а третата ще изненада аудиторията със стил, различен от всичко, което Веси Попова е реализирала до момента. Засега чаровната изпълнителка предпочита да запази в тайна подробностите.

 

 

Веси Попова доби голяма популярност сред телевизионните зрители с ролята си на секретарката Деси от "Столичани в повече“. След това се наложи да спре участието си в сериала, тъй като забременя. В момента разделя времето си между грижите за сина си Никола и развитието на музикалната си кариера.

 

 

Чети и: Видео: Dansson & Marlon Hoffstadt - Shake That

 

 

Преди “Shake” певицата реализира видеоклипове към още две песни – поп парчето "Винаги мога" и “Under My Skin”, съвместен хаус проект с DJ Mascota.    

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика