Играта пусна гангстерски сингъл

 

Парчето е вдъхновено от проблемите на рапъра с Интерпол

 

 

Играта, който наскоро се оказа издирван от Интерпол, пусна първото си генгста рап парче от години насам - "Аре земи", вдъхновено от събитията. Авторът на най-големите летни хитове през последните години като „Айде на морето”, „Цяло лято” и „4D”, достигнали общо над 10 милиона гледания в сайтовете за видеосподеляне, в новия трак прави рязък завой към корените си с тежък бийт и още по-тежки рими.

 

 

“Парчето дойде от цялата история с Интерпол, но това, което понякога хората забравят за мен е, че съм роден и продължавам да живея в един от най-престъпните райони на София – откакто се помня на ъгъла до нас има дилъри и проститутки”, коментира различния саунд на парчето Играта и добавя: "Аз съм човек от квартала – пея забавни неща, точно за да избягам от всичко това”. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

Напълно в стилистиката е и клипът на носителя на награда от на 359 Hip Hop Awards за режисьор на годината Bashmoshion. Освен със смазваща визия, видеото на „Аре земи” впечатлява и с колекцията от коли на екрана.

 

 

Парчето е продуцирано от младия бийтмейкър Денислав Принов – Southy, който вече нашумя зад извън граница със серия инструментали за водещи италиански лейбъли, а това е първото парче, което продуцира за български артист като личен жест към Играта.

 

 

В клипа зад грамофоните се изявява честият му парти колаборатор DJ George, а по аранжимента е работил Бате Пешо. В текста на парчето пък Играта прави трибют към немския рапър Bushido, който е известен с хитовете си на авто-тематика.

 

 

Чети и: Видео: Веси Попова - Shake

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика