Ed Sheeran с нов албум и сингъл

 

Пилотното "Sing" излиза на 1 юни

 

 

Asylum Records с гордост представя “Sing”, очаквания с нетърпение нов сингъл на Ed Sheeran, който ще излезе на пазара на 1-ви юни. Парчето “Sing” е първият сингъл от предстоящия албум “x” на родения в Съфолк певец, който ще бъде издаден на 23-ти юни.

 

 

Новата песен е записана в студията Jungle City в Ню Йорк, след като Ed се сблъсква с продуцента Pharrell на наградите Grammy. Те разменят контакти и скоро след това се събират в студиото. Ed разказва: “Pharrell наистина те насърчава и иска от теб да направиш възможно най-доброто, на което си способен. Съответно ти не се спираш на първото нещо, което той ти изсвири…Pharrell беше на 17-тата си подред идея, когато ми пусна този бийт. Не разбирам от джазови акорди, а този го почувствах като един от тях. Инстинктивно го отхвърлих, но в този момент имах китара в ръцете си и започнах да свиря рифа разсеяно. От този момент аз изпълнявах тази песен и ….ние просто я сглобихме заедно.”

 

 

 

 

Чети и: Играта пусна гангстерски сингъл

 

 

Резултатът е брилянтно, с приповдигнато темпо парче, което открива в нова светлина 23-годишния младеж, но запазва отличителната  му черта в писането на песни. Невероятната лиричност спечелва на Ed огромна похвала на критиката и огромен успех в продажбите на дебютния му албум “+”. Певецът има честта да е отличен с престижната награда Ivor Novello през 2012 за “Best Song Musically And Lyrically” за дебютния сингъл “The A Team” и е най-номинираният артист на наградите Brit през 2012-та година, печелейки “Best British Breakthrough” и “Best British Male”.

 

 


Албумът “x” на Ed Sheeran ще е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика