Видео: Homeovox – Изгубен

 

Вижте самостоятелния проект на Георги Георгиев

 

 

Китаристът на група "Остава", Георги Георгиев стартира страничния си музикален проект "Homeovox" с пилотен видеосингъл. Песента се казва "Изгубен" и стилово е смесица от инди, алтърнатив, поп и рок. Музиката и текста са дело на самия музикант, а видеото е по идея на режисьора Мария Стоянова и Concept Studio. Клипът е заснет и с подкрепата на "Мюзикаутор".Вижте го в линка:

 

 

 

 

В реализацията на песента, като гост музиканти участват още Стефан Пoпов (барабанист на "Gravity Co.") и Иван Вълев (басист в група "LaText").

 

 

Това е първият сингъл от предстоящия дебютен албум на проекта "Homeovox", с който стартира и "Homeovox music" - малка музикална компания за млади независими артисти. Идеята за проекта се ражда по време на независимото музикално сдружение "Жълта музика" и малко след първия албум на "Остава" през 2001 г. Тогава в проекта освен Георги се включват Даниел Петров (ударни "Остава") и Петко Славов (бас и вокали "Airbag"). След края на "Жълта Музика", идеята се загубва, но през всички тези години присъства като авторство в много песни на други поп изпълнители, а напоследък и като музика за театрални постановки, за които има две номинации за "Аскеер" и "Икар".

 

 

Чети и: Pharrell пусна нов клип

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика