Мария Илиева и Криско пускат дует

 

Общата им песен се казва "Видимо доволни"

 

 

Мария Илиева и Криско направиха хитова колаборация. Дуетът на кралицата на българската поп музика и хитмейкър №1 носи заглавието "Видимо доволни", а премиерата му ще бъде утре, 08 май, в Dancing Stars по NOVA TV. На следващия ден двамата ще го изпълнят и на Годишните музикални награди на БГ Радио в Благоевград.

 

 

"Видимо доволни" е авторска песен на Криско, отличен за най-добър бийтмейкър на България за 2012 и 2013г. от Годишните 359 Хип-хоп награди. Песента е копродукция между Стерео стая и Krisko Beats, и има мабицията да се превърне в летия хит на 2014.
:Общата им песен се казва „Видимо доволни“

Мария Илиева и Криско nнапарвиха хитова колаборация. Дуетът на кралицата на българската поп музика и хитмейкър №1 се казва „Видимо доволни”, а премиерата му ще бъде утре, 08.05., в Dancing Stars по NOVA TV. На следващия ден двамата ще го изпълнят и на Годишните Музикални Награди на БГ Радио в Благоевград. Парчето е авторско на Криско, отличен за най-добър бийтмейкър на България за 2012 и 2013г. от Годишните 359 Хип-хоп Награди. Песента е копродукция между Стерео стая и Krisko Beats, и несъмнено ще се превърне в летия хит на 2014.

 

 

Чети и: Видео: Usher - Good Kisser

 

 

"Видимо доволни" не е първият общ проект за Мария и Криско. През 2013 певицата записва беквокали на сингъла му "Няма к’во да стане". Оттогава между двамата се поражда добро приятелство и желание за съвместна работа.

 

 

"Криско е забавен, талантлив и е безкомпромисен професионалист", споделя Мария. "Безспорно има усет за хит и не бях учудена от перфектната му работа в студиото. "Видимо доволни" ме провокира да пея по различен и интересен за самата мен начин".

 

 

Броени дни след премиерата на "Видимо доволни" ще бъде и видеото към песента.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика